Mengenai Blog

Cik Admin | Tuesday, March 05, 2013 | |


Selamat datang ke MONOLOG SEORANG HAMBA, blog yang memberi informasi yang mungkin berguna bagi pembaca. Blog ini telah di tubuhkan pada 1 Ogos 2011 dan pada mulanya ialah http://cintadannugerah.blogspot.com dan kemudian di tukarkan namanya ke http://monologseorang-hamba.blogspot.com dan akhirnya pada 28 Mac 2012, blog ini telah mempunyai domain tersendiri iaitu http://monologseoranghamba.com

Walaupun ianya masih baru dibangunkan, saya yakin dengan izin Allah, blog Monolog Seorang Hamba ini akan menjadi sebuah  blog berinformasi yang menjadi rujukan ramai oleh mereka-mereka yang ingin tahu mengenai  Tutorial dan Monolog Seorang Hamba kepada penciptaNya.


Artikel/ tutorial dari blog ini sebahagiannya di ambil dari web/tutorial  lain.Jadi jika ada yang tidak berkenan mohon kirim email monologseoranghamba@yahoo.com agar  dapat  di hapuskan. Isi/Tutorial dari tulisan di blog ini juga berperanan sebagai maklumat agar mudah mencari apa yang diperlukan. Jika dari  sahabat pembaca memerlukan informasi dan sebagainya, bolehlah menghubungi saya dengan segera.

 
Sekiranya anda mempunyai artikel-artikel cinta, tips-tips cinta, tutorial, foto dan video berkaitan cinta atau anda mempunyai idea dan cadangan untuk blog Monolog Seorang Hamba ini, anda boleh terus menghantarkannya ke emel rasmi di :

monologseoranghamba@yahoo.com


Anda Adalah Pengunjung VIP Blog Monolog Seorang Hamba!

Tahniah dan Terima Kasih.. :)

Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome