KENALI PEMILIK BLOG

Cik Admin | Thursday, May 17, 2012 | 3Comments |Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..

 Syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnianya Zana dapat mewujukan Pages 'Kenali Pemilik Blog ini.Ingin kenali saya dengan lebih dekat lagi..Baca kat bawah ek..


D
ilahirkan pada 10 November 1984 di lahirkan di Hospital Umum , Miri Sarawak.Kini berumur 28 tahun dan dibesarkan dari sebuah keluarga yang sederhana. Merupakan anak ke 4 daripada 5 orang adik beradik.(Seorang lelaki, 2 org kakak dan seorang adik). Suka berkarya dan meminati bidang penulisan.

P endidikan awal di Tadika Perpaduan Lutong A) seterusnya menganjak kaki ke Sekolah Rendah Kerajaan Lutong (Miri, Sarawak) dan melangkah ke Sekolah Menengah Kerajaan Lutong (Miri Sarawak). Kemudian melanjutkan pelajaran di Institut Pengajian Teknikal dan Pengurusan (IPTP Miri) dan kni menuntut sebagai pelajar separuh masa di Universiti Terbuka Malaysia di Miri Sarawak dan mengambil jurusan Pengurusan Sumber Manusia. Juga merupakan pekerja di sebuah Institusi Kerajaan di Miri Sarawak.

Rozana atau nama sebenar saya Rozanawati bt Buang hanyalah seorang insan biasa seperti orang kebanyakkan..kadang2 terdetik dihati untuk menjadi permata atau mungkin matahari, bukan untuk berbangga tetapi untuk menyinari umat berusaha menabur bakti. Hidup seakan detikan jam yang akan mati kehausan bateri, apalah nilai diri ini jika tidak mampu mencurahkan ilmu dan menggerakkan tulang empat kerat kurniaan tuhan ini untuk manfaat insan sejagat?

Semoga Tuhan memberikan diri ini kekuatan dan keyakinan dalam usaha untukku menjadi insan berguna….


P/S:Jika ada sebarang pertanyaan , sila nyatakan soalan anda diruangan komen ATAU boleh je LIKE FB PAGES MONOLOG SEORANG HAMBA , ADD ZANA KAT FACEBOOK ATAU FOLLOW ZANA KAT TWITTER ek.. Salam Ukwah buat anda semua....


Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

3 comments:

ikaa said...

untung laaaaaaaa owg p tadikaa

Saiful Anuar Safian said...

selamat hr guru...sy followed dah hit back ok

rAIHan said...

salam kenal..=)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/sambutan-ulangtahun-ke-18.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome