7 July 2014

Home » , » Review: Sewa tapak iklan di blog monologseoranghamba.com

Review: Sewa tapak iklan di blog monologseoranghamba.com

Cik Admin | Monday, July 07, 2014 | 5Comments |
Photobucket
Bertemu kita kembali lagi. Maaflah..kebelakangan ni agak sibuk dan jarang mengupdate blog. Dah bersawang nampaknya...

Hari ni mood agak baik sedikit sebab baru menerima tempahan tapak iklan dari The Blog Widgets.

TEKAN SINI KALAU NAK TAHU


Meh sini Zana nak terangkan sedikit apa itu SS SHOPS

* SS SHOPS adalah Platform website iklan yang menyerupai Mudah.my, Ebay.com, Majalah.com Dll. Modal hanya serendah RM10. Siapa yang rajin mnjanjikan pendapatan hampir setiap hari. Siapa yang malas harap bersabar menanti bonus limpahan dari ahli2 lain yg rajin menaja. Ia adalah  laman web untuk membeli belah dan berniaga sambil menunggu bonus.

* PLAN PASIF ( DUDUK DIAM ) Income PALING maksimum.


KLIK SINI UNTUK DAFTAR

modal asas RM10 = potensi RM1k tanpa menaja
upgrade lagi RM50 = potensi RM3k tanpa menaja
upgrade lagi RM100 = potensi RM5k tanpa menaja

UNTUK UPGRADE . Asas wajib kena join dulu RM10
kalau nk upgrade ke pakej RM60. Tambah RM50
kalau nk full pakej RM160. Tambah RM150
kalau nak upgrade step by step pun tak per. Mula2 RM10, pastu tambah RM50, pastu tambah RM100... JADI LA FULL PAKEJ JUGA NANTI RM160...

Jika nak income yang lebih boleh ajak kwn2 lain join tapi kalau takde masa just tunggu je la income pasif hasil tempias dari team nanti.

So, kalau dah berminat tu, meh arrr jom ramai2.Modal tak banyak pun.heheee..

KLIK -->> DAFTAR



Anda berminat untuk beriklan di blog
 
www.monologseoranghamba.com dengan harga yang paling 

murah?

 Sila KLIK SINI untuk 

pertanyaan mengenai iklan.





Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

5 comments:

Azrin Rahim said...

Alhamdulilah..rezeki tu

Cikgu Norazimah said...

Salam Ramadhan , CN follow sini 1064 dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2014/07/ga-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html

NJihe.am said...

Salam singgah sini, maaf saya tak pandai tarik orang ni hehe.. dari GA emas putih. studioous.blogspot.com/

Izzati Talib said...

salam ramadhan , saya follow sini :)
http://caraleezaty.blogspot.com/

Afasz said...

sy join n follow awk dah. :)

http://afasz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome