4 May 2013

Home » » Review Blog Pemenang Segmen Simple Giveaway & Contest by MSH Productions

Review Blog Pemenang Segmen Simple Giveaway & Contest by MSH Productions

Cik Admin | Saturday, May 04, 2013 | 4Comments |
Photobucket

Meh klik sini.Bersedekah itu satu amalan yang mulia




Tahniah tahniah Zana nak ucapkan kepada para pemenang Segmen Simple Giveaway & Contest by MSH Productions. Kali ini tanggungjawab Zana pulak untuk Review blog para pemenang . Korang tak sabar nak tahu blog siapa yg di review kan..??Zana teruja nie!!..Jom kita tengok siapa yang bertuah!!
 
 
1. Aimi Rahim

 Blog kepunyaan adik Aimi Rahim ni sangat cantik.Warna pink..Memang.wanita dan warna pink tidak dapat di pisahkan..heee...Suka betul Zana tengok kartun Muslimah kat header blog ni..Blog ini juga ada menyelitkan tutorial, freebees dan yang paling penting SIMPLE and kemas.So, kalau korang ada request tutorial atau nak benda free, boleh jenguk blog adik ni..:)
 
 
2.  Heirizalieyana
 celoteh si gadis kidal
 
 Blog yang kedua ini juga berwarna PINK. wow , ramainya blogger yang suka warna pink. Bagi Zana , blog awak memang cantik , kemas dan cepat loading. Zana rasa adik ni merupakan seorang yg bertangan kidal. Sebab dr nama blog dah tahu.Betul tak..??Heheeee..So, apa lagi.Moh la kita terjah blog Heirizalieyana yang comel nie. =)
 
 
 3. Umi Kasum
 Yumida
   
Blog yang ketiga ini juga berwarna PINK. wow , perempuan mmg minat warna pink kan..tidak dapat di nafikan..heee..Rupa-rupanya adik ni asal dari Sarawak.Sama dgn Zana..:) ..Okay..akak suka dengan header blog ni.Cute sgt tgk muslimah bertudung tu posing.Macam taw2 je org tgh dok sekodeng blog dier..:)Heheeee..Meh, semua kita p serang blog Umi..:)
 
 
4. Aisyah
sukahati
Blog  adik ni  memang simple , cepat je loading. bagus! Penggunaan widget yang tak banyak , just guna yang penting jea. rasa-rasanya , blog adik ni memang dah okey. so , sesape nak tengok , boleh tekan link kat nama dia yea. 
 
 
Done! Happy blogging!!


Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

4 comments:

heirizalieyana said...

tQ,,,sis,,yes memang yana gadis kidal,,heheh

eCha said...

wahh.. terima kasih ye review blog saya.. :D

tenku butang said...

tahniah pada blogger yg blog nya direview.. =)

Yumida Huda said...

thanks review blog saya sis :)
pink memang ohsem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome