8 April 2013

Home » » Tutorial : Cara Daftar Komli Part #2

Tutorial : Cara Daftar Komli Part #2

Cik Admin | Monday, April 08, 2013 | 0Comments |
Photobucket
SUKA blog ini di Facebook?



Ada yang belum tahu? Tutorial Part #1 ,mana pulak? Baca sini .

ok Lepas korang dah daftar, beberapa hari/minggu pihak Komli akan bagi email nak minta korang isi detais korang. Ada dua cara. .

1) Fax kat diorang form yang diorang bagi attachment kat email tu tu. Kena print attachemnt and fax. Kalau takde Fax, korang ikut cara ke-2

2) Email details di dalam form yang diorang sediakan kat bawah tu. Tekan Forward then baru boleh isi details. Kalau tekan reply ,memang  tak leh nak edit..
 
 
Sebarang pertanyaan boleh PM kat facebook.

ok semoga tutorial ini membantu.


Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome