14 April 2013

Home » » Rahsia Anak No 2!Sila baca.

Rahsia Anak No 2!Sila baca.

Cik Admin | Sunday, April 14, 2013 | 1Comments |
Photobucket

Meh klik sini.Bersedekah itu satu amalan yang mulia

Anak Kedua
ANAK MANJA EMAK
- Sebab apa-apa pun mesti dia akan diutamakan oleh ibu. ^^

ANAK DEGIL
- Anak kedua dikatakan lebih degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia aje yang betul. Dalam ramai-ramai adik beradik dia je yang KETEGAQ. Kemahuan dia kuat. Kalau buat sesuatu sungguh-sungguh .kalau tak nak tu, tak nak lah jawabnya, boleh dipujuk tapi selalunya tak berapa jalan.

TAK PANDAI PUJUK
- Memang anak no. 2 ni dia tak pandai pujuk makwe atau pakwe dia. (ciannn)

BERCINTA
- Dia kalau bercinta, sangat setia. Sanggup berkorban.. :D

HITAM / PUTIH
- Apa yang dikatakan semua dipegang. Kalau hitam, hitam lah. Kalau putih, putih lah. Degil tak boleh toleransi.

HATI
- Anak no. 2 ni juga nampak je keras. Tapi hati dia lembut. SATU lagi pe’el dia. Dia tak boleh ditegur.

BERDIKARI
Very independent. Memang betul. Tapi kalau terlebih independent pun payah. Mudah bergaul. Very take care.

ARAHAN
- Anak no. 2 ni juga dia payah nak terima arahan. Dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata tak boleh kerja dengan orang.

PEMAAF & CARING
- Tidak dinafikan anak no. 2 ni pun pemaaf dan caring. TAPI awas, jangan bagi diorang marah kalau diorang marah faham saje lah.

PAKAIAN
Nak semua ‘up to date’. Semua nak kemas.

P/S: BETUL TAK WAHAI KAWAN? HEE..

Sumber 



Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

1 comment:

NUR HAFIZAH said...

anak no 3 takde ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome