8 April 2013

Home » » Cara Nak Share Iklan Blin.Gd

Cara Nak Share Iklan Blin.Gd

Cik Admin | Monday, April 08, 2013 | 0Comments |
Photobucket
SUKA blog ini di Facebook?


DAFTAR IKLAN BLIN.GD

 
Kali nie Zana nak  ajar korang camna nak daftar ngan Blin.gd dan buat duit dengan blin.gd nie..korang pernah dengar tak dengan syarikat pengiklan dari blin.gd nie? okay..dengar kata lah, blin.gd nie kiranya adik kepada advertlets lah..korang try google2 lah ye..Zana just nak ajar camna korang nak share iklan blin.gd nie okay.. 

1. Korang masuk dulu wesite Blin.Gd --> SINI

2. Then anda  Log In lah guna twitter atau facebook anda


3. Dah masuk dashboard kan? korang tekan button Share iklan anda tue.


4. Pastu anda  boleh start share iklan orang tue samada nak post kat wall twitter korang atau facebook korang.
5. buat lah ayat sikit bagi orang tertarik dengan iklan korang nak promote tue kan.


6. Selesai sudah cara nak share iklan dari Blin.Gd nie. 
SELAMAT MENABUNG!


Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome