15 March 2013

Home » Persiapan Majlis Kahwin Adik

Persiapan Majlis Kahwin Adik

Cik Admin | Friday, March 15, 2013 | 0Comments |
Photobucket

Bersua kita kembali dalam rancangan...syhhhhhh....heheeee....haha...saja..tak taw nak mulakan dengan ayat apa.saja bagi saspen kat hangpa semua..kikikik...
ok..ni zana nak citer sikit.Korang perasan tak tajuk kat atas tu lain daripada tajuk yg zana pernah post sebelum ni.heee..nak buat kelainan sikit.Kali inipost tentang adik Zana <Rafeah @ Fify yg bakal melangsungkan perkahwinan pada 23 dan 24 Mac nanti.
Bermula lah kesibukan melanda Zana dan keluarga menguruskan rumah dan persiapan utk majlis kenduri. Kakak-kakak Zana  yg lain juga turut membantu .Yang banyak membantu emaklah,kemas rumah, sibuk nak renovate tu la, ni lah...mak zana pandai bertukang taw..haaaa...jgn tak cayerrr.....heeee...sebab kat rumah lelaki takde.so mak zana ni mmg suka buat kerja-kerja pertukangan.ala-ala kerja lelaki smeua mak zana berani n pandai buat.salute..!!!!...
Sebenarnya Zana ada banyak lagi urusan yg perlu dibuat. Lepas ni nak siapkan slideshow perkahwinan yg telah di rugaskan kpd Zana utk siapkan.waa!!!!!!!......seminggu lagi weyyyy...sempat ke siappp....huhu..in sha Allah..chai yok chaiyok! 
Okey, Nanti ada masa.Zana update gambar & cerita masa hari kenduri nanti...

so tunggulah kemunculan entry Part 2 di pawagam berdekatan anda..!!!

^_^



Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome