29 March 2013

Home » Pencarian Sponser untuk Simple Giveaway

Pencarian Sponser untuk Simple Giveaway

Cik Admin | Friday, March 29, 2013 | 4Comments |
Photobucket



 28 Mac 2013 - 4 April 2013


Akhirnya,setahun sudah menggunakan DOMAIN monologseoranghamba.com.masih lagi merangkak-rangkak nak belajar banyak tentang blog...SEO...dan sebagainya.yer,kan Zana dah cakap,Zana newbie sampai bila-bila.Menjadi newbie itu hebat!.#LOL!.

so,untuk ulangtahun pertama monologseoranghamba.com.Zana perlukan 

SPONSOR dan SPONSOR serta SPONSOR!.yeahh ^,^

cara-cara anda menjadi SPONSOR ;;

fikirkan apa yang ingin atau boleh anda SPONSOR?!..

1) wang ringgit (senang nak agihkan kepada pemenang,sponsor boleh bank-in sewaktu contes/GA sedang berlangsung)


2) barangan (sponsor sendiri akan hantarkan hadiah kepada pemenang,Zana akan dapatkan detail pemenang dan berikan kepada anda)


3)Kalau nak edit blog ke, review blog ke..apa ke,,,sila maklumkan jugak ek..:)




kelebihan menjadi SPONSOR ;;


1) backlink kepada anda!!!!.



2) SPONSOR juga akan diminta menjadi penulis jemputan di blog Monolog Seorang Hamba(so,anda akan diminta menyediakan satu entry untuk di'post'kan di blog ini selama contest/GA berlangsung)



3) selepas sahaja SPONSOR membuat entry jemputan mereka,Zana akan REVIEW juga blog SPONSOR.

Sponser juga berhak menentukan syarat-syarat mereka sendiri.
 
Meriahkan GA/Contest ini dengan menjadi PENAJA !


BERMINAT atau PERLUKAN PERTANYAAN LANJUT?!.
Kalau setuju dengan syarat2 di atas, sila INBOX zana kat FB K..:) dan Sila copy and paste maklumat berikut:

1) Nama Penuh:
2)Url Blog :
3)Barangan/bahan  yang di sponser:(sila nyatakan).................
4) Syarat-syarat:
5) Untuk berapa pemenang:

atau emailkan ke monologseoranghamba@yahoo.com

Pencarian SPONSOR akan ditutup seminggu sebelum Contest/GA bermula bagi memudahkan pembahagian hadiah kepada pemenang! =)
mohon diWAR-WARkan kepada semua yer.

p/s : Setakat nie Zana dah dapat 7 orang sponsor . tidak termasuk Zana ..:)so sesiapa yang berminat boleh pm Zana di FACEBOOK  yerk ;) kalo korang malas, tinggal komen di sini Zana akan pm korang ;) Arigato Kozaimas~
UPDATE !!!
 
 PELANCARAN SIMPLE GIVEAWAY & CONTEST BY MSH PRODUCTIONS!!







Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

4 comments:

RadhiahIlyas ッ said...

saya nk sponsor :)

Adam Faiz said...

saya nak sponsor! tak boleh inform awak kat FB sebab sekarang ni kalau nak message kena bayar -,-

1) Nama Penuh: Adam Faiz
2)Url Blog : http://sibodohjangankacau.blogspot.com/
3)Barangan/bahan yang di sponser:Ruang tapak iklan
4) Syarat-syarat: Follow blog dan like page
http://www.facebook.com/BloggerAdamFaiz?ref=br_rs
5) Untuk berapa pemenang: 2 orang

WaneyRedza said...

Saya nak sponsor :)

Nama : Nurulsyazwani Rosli
URL Blog : www.waneyrosli.my
Bahan sponsor : Topup dan review blog
Syarat : Follow blog dan like fanPage Fb http://www.facebook.com/WaneySyazwaniBlog
Untuk berapa pemenang : Topup 2 orang, review blog 3 orang..

Awak, whatapps no saya plis. 0139604034

RadhiahIlyas ッ said...

saya dah pm di fb haritu.

Nama : Radhiah Ilyas
URL blog : http://catberrymilk.blogspot.com/
Bahan sponsor : topup RM5
untuk berapa orang : 2 orang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome