21 February 2013

Home » Jom Beriklan Secara Percuma

Jom Beriklan Secara Percuma

Cik Admin | Thursday, February 21, 2013 | 14Comments |
Photobucket


Nie adalah salah satu cara  untuk bantu blogger2 lain terutamanya blogger baru untuk mempromosikan blog masing2. Dengan ini Zana dah pasang aplikasi baru iaitu anda boleh letak banner blog/website korang selama 24 jam  secara PERCUMA di blog ini  tapi berdasarkan prinsip "sapa cepat, dia dapat" la ye. Sebab tempat ada 5 ruang sahaja jadi jangan berebut2, sila ikut giliran, he3.

Buat masa sekarang ni Zana tetapkan tempoh masa selama 24 jam hari , lepas 24 jam hari  iklan tu akan hilang, tempoh masa tu mungkin akan berubah nanti kalau banyak permintaan. Iklan yang berunsur 18sx, skim cepat kaya, MLM atau yang Zana rasa tak sesuai akan dibuang. Harap anda faham.

Cara untuk pasang mudah saja, Pertama korang kena isi form kat bawah ni.
 
Nama : _________________________________
Url Blog : ______________________________
Url Banner (Saiz 125 x 125) : ____________________________
 
 
**Kalau korang dah siap isi form kat atas ni, korang copy and paste je dekat ruangan komen k..:)


 
 
*** Tq kepada yang rajin masuk blog nie, jangan lupa promosikan blog korang, he3.



Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

14 comments:

TehaaNFM said...

Nama :
TehaaNFM

Url Blog :
www.tehaalarh.blogspot.com

Url Banner (Saiz 125 x 125) :
http://i1101.photobucket.com/albums/g432/fahtehaa/banner_zpscd7c4f6d.gif

Dianaa said...

nak!
Nama: Fatin Diana
URL blog: www.fatindiana.com
URL banner: http://i1103.photobucket.com/albums/g462/monstretty/Banner_zpsaafcfee2.gif

ejulz said...

kmk berminat tp x pandei nak polah banner..mun nak iklankan banner segmen blh x? hehe

Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

Menarik x hadiah? Hehe
Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Nurul Aini said...

Salam, saya nak..terima kasih. ^____^


Nama : Aini Zakaria
Url Blog : www.ainizakaria.my
Url Banner :http://2.bp.blogspot.com/-dEbntw5WArE/UKtOc-MzO4I/AAAAAAAAP88/fu_gswIMNLM/s1600/bannerAini.gif (125x125)

yana aina said...

Nama : yana aina

Url Blog : http://www.nazlyizan.my/

Url Banner (Saiz 125 x 125) : http://3.bp.blogspot.com/-DKKC5E558tg/ULATII4BLLI/AAAAAAAAQB4/3HS2DxxoE8o/s1600/bannerYana.gif

Saidatul_Qifayah said...

@TehaaNFM

ok daH LETAK..BOLEH CHECK KAT BLOG EK..:

Saidatul_Qifayah said...

@Dianaa

ok daH LETAK..BOLEH CHECK KAT BLOG EK..:

Saidatul_Qifayah said...

@Nurul Aini


ok daH LETAK..BOLEH CHECK KAT BLOG EK..:

Saidatul_Qifayah said...

@yana aina

ok daH LETAK..BOLEH CHECK KAT BLOG EK..:

aien hermionie said...

Nama : aienhermionie.my
Url Blog : www.aienhermionie.my
Url Banner (Saiz 125 x 125) : http://2.bp.blogspot.com/--klhNsSfchM/UPdsuOS5yZI/AAAAAAAAACI/LKpNMCY5ioI/s1600/harmoniebanner_zps5efaca69.gif


thanks awak..

Ieyzartd Syahieyr said...

Nama : IZZAT SYAHIR

Url Blog : http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/

Url Banner (Saiz 125 x 125) : http://i1109.photobucket.com/albums/h435/kamaliah1201/mkm.png

Shazrizal Shahmy said...

boleh tak buat tutorial macam mana nak tarok mcm mana kat banner atas tu...bergerak2 kiri ke kanan..pless

wan ninie said...

Wan Ninie Wan Daud
http://www.realslimsd2.blogspot.com/
http://4.bp.blogspot.com/-u5tKLVXOtjk/UFAnyM1BleI/AAAAAAAAAEc/IS4C1UYlrDk/s1600/HEADER.jpg

wan ninie said...

Wan Ninie
http://www.realslimsd2.blogspot.com/
http://4.bp.blogspot.com/-u5tKLVXOtjk/UFAnyM1BleI/AAAAAAAAAEc/IS4C1UYlrDk/s1600/HEADER.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome