16 July 2012

Home » » SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA

SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA

Cik Admin | Monday, July 16, 2012 | 5Comments |
Photobucket
Photobucket


 
NAK JOIN?KLIK SINI
 
 Apa khabar korang semua?Harap sihat2 lah ek..
 Hihi..korang nampak tak banner kat atas ni..?Klau tak nampak siler pakai spek k..:)
Entri kali ni Zana nak citer sal segmen cik Myra kiter..ala...blogger yang famous tu..hehee..Kalau sesiapa yang tak knl, meh klik sini. ..hehee

Opss..KLIK SINI dulu..:)

Ok..kalau dah click, jom sambung citer..Ok..Segmen ni Zana join sebab nak cari kenalan di sambil menambah rakan bloggger.Al-maklumlah blog akak ni tak berapa famous sgt kalau nak di banding ngan blog adik lyssa, amer , apitt dan adik akak yg sorang ni wan..:)..hehee..
 
oKLAH,, tu jerlah nak citer..eheks..Nak join cepat2 taw..nanti lambat pulak...Good luck!

P/s Myra link facebook pages akak -->> FB PAGES
dan twitter..:)
 
 
Photobucket
 FACEBOOK PAGES. CLICK HERE!!
WATCH TV ONLINE HERE
Sekiranya tidak Dapat Menonton Disini.. Anda boleh
Tonton Di SINI












Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

5 comments:

myravea said...

Thanks sudi join segmen myra kak. Good luck :)

FL blogh0use said...

blogwalking ke blog bloggers yang join segmen ni.
salam perkenalan ! ;)

FL blogh0use said...

blogwalking ke blog bloggers yang join segmen ni.
salam perkenalan ! ;)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html

mieprosa said...

done follow! follow me back ^^
http://mieprosalahh.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome