8 July 2012

Home » » Kenapa jarang UPDATE blog??

Kenapa jarang UPDATE blog??

Cik Admin | Sunday, July 08, 2012 | 1Comments |
Photobucket
Photobucket

Apa khabar korang semua..?Sihat tak...?Harap sihat-sihatlah hendaknya ek.Maaflah ek, Zana jarang dah update Blog sekarang.Bukan ape, Zana busy sangat dalam masa 2 minggu ni.Nak kena siapkan asssignment Zana Proffesional Etchitcs dan Pengajian Islam.Esok dah kene hantar...huhu

Anyway, ramai gak yang bertanya kat Zana bila nak umumkan nama-nama pemenang utk contest Kenapa blog saya jadi popular, berguna dan menjadi tumpuan.Thanks kepada adik Kah Oi Ting  yang bertanya bila nak umumakn nama pemenang..hehhee...Kepada sesiapa yang nak join tu, maaflah ek.Penyertaan dah tutup..hehee..InsyaAllah, dalam masa terdekat ni Zana akan umumkan pemenang2  ek..Harap bersabar kalian semua..hehehe..Zana akan updatekan senarai penyertaan dan Zana akan umumkan pada  
11 JULAI 2012.

hhehee.Tunggu tawww!!..Kepada sesiapa yang ada hantar penyertaan, sila inbox facebook Zana k..:)..


Photobucket
WATCH TV ONLINE HERE
Sekiranya tidak Dapat Menonton Disini.. Anda boleh
Tonton Di SINI


Syukran jiddan.Sila tekan like dan send jika suka entri ini ..^_^

1 comment:

Lina Kah said...

tak sabar nak tahu keputusannya ;D hati berdebar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design By Saidatul Qifayah | For ! MSH PRODUCTIONS 2013-2014 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome